ΤΑΒΛΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

ΠΑΡΤΙΔΕΣ ΤΑΒΛΙ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

ΠΙΣΩ

Τάβλι στο ίντερνετ

Τα πάντα για το τάβλι στο ίντερνετ. Που θα παίξετε, με πιο πρόγραμμα, δωρεάν ή για χρήματα

Το τάβλι είναι ιδιαίτερα δημοφιλές παιχνίδι σε όλο τον κόσμο με το όνομα backgammon. Έτσι δεν είναι τυχαίο ότι οι εφαρμογές για τάβλι στο ίντερνετ ήταν από τις πρώτες που φτιάχτηκαν για παιχνίδια στο διαδίκτυο. Βέβαια οι πρώτες εφαρμογές για τάβλι στο ίντερνετ ήταν κάπως αστείες. Δείτε όμως σήμερα αρκετά χρόνια μετά την ποικιλία και τα άψογα γραφικά και τους ρεαλιστικούς ήχους σχεδόν σε κάθε εφαρμογή για τάβλι στο ίντερνετ.

Αρκετές εταιρείες προσπάθησαν να συνδέσουν το τάβλι και τις παρτίδες του στο ίντερνετ με κάποιου είδους στοιχήματα και χρηματικό κέρδος. Δεν μπορούμε να πούμε ότι ήταν ιδιαίτερα πετυχημένες. Μετά από αρκετά χρόνια προσπάθειες και εκατομμύρια σε διαφήμιση οι περισσότερες από αυτές έκλεισαν. Βέβαια υπάρχουν ακόμη εταιρείες που προσφέρουν παρτίδες τάβλι στο ίντερνετ για χρήματα, αλλά εξακολουθεί να είναι ένα κομμάτι του online τζόγου χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία.

ΤΑΒΛΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

Ο ιστοχώρος αυτός είναι αφιερωμένος στο πιο αγαπημένο παιχνίδι των Ελλήνων, το τάβλι. Σε ότιδήποτε αφορά το τάβλι. Στις παραλλαγές των παιχνιδιών στο τάβλι. Στην επίδραση που ασκεί το τάβλι στην καθημερινή ζωή των Ελλήνων και στην τέχνη. Μια δημιουργία του www.internetinfo.gr

INTERNETINFO © ΤΑΒΛΙ INFO.GR